18 juni 2012

Datum: 2012-06-18 Klockslag: 23:29:11
Halloj ja!
Mycket har hänt idag. Vart med mamma en sväng, planterade nya blommor på mormors grav. Väldans fint de blev. Efter det inväntade jag för en jobbintervju i stan. 5 lediga platser i höst och det gick bra. Det kändes iaf positivt och jag kunde svara utförligt på alla frågor som de ställde.
Så nu hoppas jag på ett POSITIVT svar!!
Håll tummarna för mig, snälla?!

Har också vart å tränat. Körde styrka i gymmet en halvtimme först innan det blev en timmes danspass också. Får ju trimma det sista nu innan flyget bär av till varmare breddgrader :P
Men jag tror jag är på riktigt god väg till min toppform. Det känns så iaf men kroppen min. Den känns tajt och självklart finns det små saker att fila på men får ta det med tiden.

Ska strax natta mig med en bra bok som jag precis börjat läsa. Någon som läst den??



Imorgon bitti blir det upp för en timmes promenad innan frukost har jag bestämt mig för nu.
Frågan är ju om jag fortfarande tycker det samma imorgon när sängen är varm och skön, vad tror ni??
God natt!!!


Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




Tunn...??

Datum: 2012-06-16 Klockslag: 17:41:56


Är det bara jag som tycker detta eller har Miley blivit väldigt smal??



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




Bloggtorka....:(

Datum: 2012-06-16 Klockslag: 16:28:27
Tja! Har för tillfället torka bland bloggandet. Har många andra projekt på gång, träffa familj och vänner så jag hinner inte med :(
Just nu är kissevakt åt min ena systers två mysiga katter. Hon och henns sambo är på treveckors tripp i USA. Det bästa med den trippen är att hon lovat mig att shoppa snygga trosor inne på Vicktorias Secret!!!!
As nice!!



Annara har jag kört gymmet idag bara för att tajta till det sista nu inför vår turksemester :) Blev 1 timmes kondition, ingen styrka då det blir skivstång/Intervall imorgon.
Muskler behöver vila mellan, tänk på det annars kan det leda till inflamation i musklerna, alltså du har övertränat dem. Inte bra!

Ikväll blir det bara häng med katterna och någon bra rulle på teven. Orkar inte så mycket mer denna dag :)



Tyck och tänk!
Hittills har 2 personer kommenterat




In da box!

Datum: 2012-06-11 Klockslag: 11:12:09

Tja! Fan jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera bloggen. Har typ inte tid och ibland vet jag inte vad jag ska skriva om. Men ska försöka bättra mig :)

Ska i alla fall börja äta LCHF fram till turk. Jag ska försöka äta enligt det men kan bli svårt ibalnd kanske. Fast det är mycket enklare att dieten när jag inte behöver tänka på någon annan som vill ha kolhydrater till lunch och middag eller jämt!!! >:( Hahahh...!

Så idag startar jag så får vi se om något händer. Jag har Katrin Zytomierskas bok "Dags att bli smal!" LCHF på mitt sätt. Måste säga att boken är riktigt bra, lättläst med peppning, bra och lätt lagade måltider.
Så den får bli mitt stöd nu i en och en halv vecka. För sen åker vi!!!! <3 <3

Vad händer annars i mitt liv då? Jo står väl å trampar med en fot här och en fot i gbg men vi har tittat på en lgh igår som vi tacka ja på. Känns skönt och för att vi är på rätt spår :)
Jag tror jag snart kan känna mig riktigt HEL igen!!

Sen tränar jag på för fullt nu, vill ju vara extra fitt nu ner till de varma soldagarna och för sommaren. Lika bra att ligga i nu. Inte långt kvar och detta året är mitt tränings- och kropps år!
JÄVLAR, de ska gå!!

Ikväll är det danspasset och jag har inte varit på det ett tag nu så känner mig extra laddad inför passet. Ska skaka jävel i en timme, gött :)
Ledarna hade tydligen bytt ut någon låt och lagt till en så det ska bli spännande att få uppleva och ta del av.
Svett baby, svett baby.....

Ska även hänga med syster yster en sväng idag även om vi ses ikväll :P, lägga mig i boxen för att bättra på brännan (ligger typ aldrig å solar solarium, inte ett fan av det men vad gör man när solen vägrar lysa och jag inte orkar vara kladdig av BUS?) samt måste till ICA och fulla upp mitt Celsius lager :)
Hahaha är faaan beroende av dem!!! Måset ha 1 varje dag!!

Ja detta var min måndag det. Hur ser eran ut???



Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




In da school:)

Datum: 2012-06-05 Klockslag: 09:19:29
Sitter i skolan för att fila det sista på uppsatsen, fortfarande:/!!! Men vi vill inte lämna in ett halvt färdigt arbete utan vi vill att det ska vara helt klart för att andra ska kunna ta del av det. Men detta blir absolut sista dagen jag är här, sen åker arbetet in!!!! Tänkte jag skulle baka kokoskaka i efterm för mitt sug. Ska dra igång LCHF fram till Turkiet och då får man äta bakverk som är utan mjöl och socker samt mörk choklad med hög kakaohalt enligt den boken med recept som jag följer :) Sen blir det träning också! Gött som fan och jag får träffa pamsan lite. Kommer sakna henne som fan nu när jag flyttar hem igen. Jag ska flytta hem?? Vet inte om jag har fattat det heller....:/ känns konstigt....


Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat