Tillbaks....

Datum: 2011-09-30 Klockslag: 21:42:58
Blev en härlig promenad intill sjön och samtidigt som solen gassade gött =)



Och det var detta jag pratade om att vi skulle boka till =) Blir två hela dagar i stockholm (12-13 nov) för inspiration kring hälsa och träning som ligger varmt runt hjärtat hos oss. En stor mässa med massor inom hälsa, träning, kost, kläder, ja allt man kan tänka sig. Ska bli så jääävla roligt!!!!!



(alltforhalsan.se)




Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




Prommis =)

Datum: 2011-09-30 Klockslag: 15:44:38
Nä nu lägger jag ner för idag. Orkar inte mer och ärligt talat känns min hjärna kokt efter alla muskler, ben och annat som jag ska memorera för att komma ihåg. Phu!!
Har som tur är lite tid imorgon och hela söndagen att sitta med det sista och pränta in mellan skallbenen, hoppas hoppas att det ska gå hela vägen och att jag minns och klarar det när jag väl sitter i tentasalen för att skriva. Vad fan gör jag annars??
Så nu ska jag bara fräscha till mig lite, hoppa i träningskläderna och fara ner till vännen. Tycker det känns roligare att gå om man tar på sig träningskläder. Känns mer på allvar då att man ska gå en runda. Hoppas på en timme eller mer. Tänkte köpa med mig en latte samtidigt så kanske jag orkar sitta lite i kväll också =)
Eftersom jag är alone too night ska jag unna mig denna film med underbara Mila Kunis "Friends with benefits"
En bra chicklick film, hoppas jag =)


Tyck och tänk!
Hittills har 2 personer kommenterat




Fortfarande plugg...

Datum: 2011-09-30 Klockslag: 12:51:33
Kaffe latte i högsta hugg och läshuvudet i på..




Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




30 september 2011

Datum: 2011-09-30 Klockslag: 09:30:22
Heeej!
Vart uppe ett tag nu! Håller på med tentan för fullt =P kom på att det är sista dagen på denna månad och vet ni igår fick min bästa vän en liten pojke!!! Inte avis alls. Längtar tills jag får komma och sniffa lite =) Grattis till er vill jag säga! <3
Idag blir det bara plugg iaf fram till fyra har jag bestämt sen ska jag iväg till pams en sväng och gå en promenad runt en stor sjö. Det är jätte vackert där, kanske blir några bilder som kommer upp? Och så ska vi boka och göra en annan sak som sker i november men kan berätta mer om det när allt är klart =D
Annan trist sak är att jag är själv ikväll. Sambon min ska iväg på någon jobbfest så det blir till att sitta själv hemma men men kan ju pränta in mer av anatomin samtidigt utan att känna att jag är tråkig =P
Så idag blir det inte mer än plugg och prommis med pams <3 men imorgon då JÄVLAR blir det träningsevent med friskis!!!! ska bli så roligt. Lovar jag ska ta bilder om det passar =D och berätta!!!
Ha en fortsatt trevlig fredag och helg mina....


Tyck och tänk!
Hittills har 3 personer kommenterat




29 september 2011

Datum: 2011-09-29 Klockslag: 08:10:21

God jävla morgon!
Sjukt trött, hade svårt att somna inatt. Låg och vred mig as länge. Hatart!!! Dessutom är det inte många dagar kvar tills anatomi tentan är och jag har ångest 2000. FAAANN!!

Och just idag ska vi ha en hel dag med idrott så denna dagen blir ju inte mycket plugg för. FUCK!! Först ska vi ha orientering och på eftermiddagen blir det fotboll. Hemma runt fyra kan jag tänka mig =/
Jaja får ta och snygga till mig nu. Hörs senare!!



Tyck och tänk!
Hittills har 2 personer kommenterat




Stan + KomboPass!

Datum: 2011-09-28 Klockslag: 16:05:53

Drar strax ner till stan för att uträtta några ärenden. Suttit med anatomin hela dagen och känner nu att min hjärna är kokt och orkar inte mer!!!!!
Ska bara hugga in på lite mellis innan. Får bli äppelbitar med kesella och kanel. Var ju super gott!!!!!

Efter det drar jag vidare till Friskis i turion och kör ett komboPass av skivstång 45 minuter och direkt efter Indoor Walking 25 minuter. Hell YAAA!!! Här ska svettas!!!!

Hörs senare och om inte så hörs vi imorgon!!



~~ Kör på det lila träningslinnet idag ~~
~~ Älskar färg när det gäller träningsoutfit ~~



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




28 september 2011

Datum: 2011-09-28 Klockslag: 11:01:12

God förmiddag!!
Att min förkylning aldrig ger med sig då!!?? Har snurvlat nu sen i fredags å än tänker snoret vara kvar i borren =P typiskt!!! Jävla grönt slem hela tiden =/

Idag är jag ledig från skolan men måste plugga, plugga å plugga på anatomin hela dagen. Jag MÅSTE göra det för vill fixa tentan som är på måndag morgon!!!!! Åhhh ångest och prestationsångest hela jävla tiden!!!!!!
Faaaan, WHAT THE FUCK!!!!!

Så blir nog inte så mycket bloggande idag men då vet ni varför, en å annan träning blir det i kväll med vännen min. Blir ett kombopass Skivstång och Indoor. Längtar som faaann!!! =)

Nä nu måste jag dyka ner i böckerna, men bjuder på lite bilder så länge =)

~~ Nu är de vackra liljorna utslagna ~~



~~ Det är denna tjejs blogg som ni följer ~~
~~ Hej på er! ~~







Tyck och tänk!
Hittills har 3 personer kommenterat




Gött & Nyttigt mellis!

Datum: 2011-09-27 Klockslag: 21:28:30



~~ Äpplebitar med kanel och kesella ~~
~~ Kesella finns i massvis olika utföranden så som naturell, hallon, vanilj mm ~~
~~ Men tänk på att när du äter Kesella med smak så ökar kolhydraterna, då dem innehåller mer socker ~~
~~ Detta mellis är mycket bra kolhydrat - och proteinkällor och om man inte är så förtjust i keso är kesella ett bra allternativ istället ~~



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




27 september 2011

Datum: 2011-09-27 Klockslag: 10:09:21

God morgon!
Har precis ätit frukost. Idag blev det min favvo Banan/kanel/turkisk yoghurt =)
Igår testade jag havregrynsgröt med russin, blåbär och granatkärnor i. Dessa var torkade som jag hade köpt på en vanlig ICA-affär. Jag blandade i dem innan i gröten och körde ihop i micron. Det blev riktigt bra och gott så det ska jag allt äta flera gånger. Glömde dock min kanel =/ heheh!

Jag satte även paprika igår också. Får se om det tar sig. Min avokado växer så det knakar iaf! Hoppas att det tar sig. Själva blomman blir väldigt fin även om det inte kommer någon paprika =)

Idag blir det motorik i skolan. Vi har i våra basgrupper fått uppgifter som ska redovisas idag. Vår grupp har hand om ögon och öga-handrörelser. Så det kommer bli några övningar kring just dem som vi fixat ihop =)



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




Gött & Nyttigt mellis!

Datum: 2011-09-26 Klockslag: 19:45:47



~~ Äpplebitar med kanel och keso ~~
~~ Super bra kolhydrat- och proteinkällor både innan som efter träning ~~



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




Medel!

Datum: 2011-09-26 Klockslag: 16:45:36

~~ Blir nu ett medelpass med en grym ledare. Brukar inte gå på jympa men kände för det idag ~~




Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




Träning för veckan!

Datum: 2011-09-26 Klockslag: 10:55:36

Träning för vecka 39:

Måndag:
Friidrott + Medelpass 60 minuter

Tisdag: Motorik i skolan + Step 60 minuter =)

Onsdag: Skivstång/indoor combipass 75 minuter

Torsdag: Orientering i skolan Vila/promenad

Fredag: Vila/promenad

Lördag: Friskiskonvent i gbg med massor av träning, upp till 3 timmars träning =)

Söndag: Vila/promenader

Ja så här blir denna vecka än så länge =) Längtar verkligen till lördag!! Ska bli så roligt!!



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




26 september 2011

Datum: 2011-09-26 Klockslag: 10:50:31

Heejjssaann!
Ska strax äta frukost. Idag ska jag testa havregrynsgröt med dessa godingar i. Får se om det är någon hitt? Vad tror ni??



Ska även till skolan idag. Vi ska ha Friidrott vid ett. Ska få testa på att kasta spjut och lite annat kan jag tänka mig, lite repetering osv.
Behöver också sätta mig med Anatomin som vi ska prov på nästa måndag. Vill ju verkligen fixa ett bra resultat, iaf att jag ska känna när jag går ut ur salen att jag har gett allt som jag kunde ge...men det är faaan så svårt!! =/
Gäller bara att sitta å nöta in det i hjärnan, hela tiden, alla dagar denna vecka fram till söndag kväll!!!
Ska nog gå..?=/



Tyck och tänk!
Hittills har 3 personer kommenterat




25 september 2011

Datum: 2011-09-25 Klockslag: 10:50:10

Hej sunnydays!!!
Idag känner jag mig trött i både huvudet som kropp. Vet inte riktigt varför?!:/ Jag har en tendens att tycka att söndagar är veckans tråkigaste dag, dels för att det är sista dagen på veckan innan en ny tuff vecka börjar men oxå för att man aldrig vet vad man ska hitta på. Jag väntar bara på att det ska bli kvällen så jag får gå och lägga mig inför en ny måndag med nya tag av utmaningar, tankar å känslor....!

Igår blev det ett tidigt skivstångspass istället för gymmet. Körde dock 40 minuters kondition efter, blandade cross med löpband. För siss gick det super!! Hon är så duktig, en riktig inspirationskälla!!! <3 Efter att vi var klara, drog vi alla tre syskonen till Skövde för lite shopping. En mysig systersdag, bara vi!! <3



På tal om något annat roligt som kanske gör att jag vill att det ska bli en ny vecka är att på lördag den 1 oktober ska FS (Friskis och Svettis) i Gbg ha ett träningskonvent för oss medlemmar:-) skit kul!!!!
Jag å vännen min ska testa på ArmyStep och Faab Feet & Funky Females (step2). 

ArmyStep
Ett step-up-pass utöver det vanliga. Här byter vi snurrar och dansanta moves mot intensiv pulshöjande träning. Efter uppvärmning och rörlighet följer tuff konditionsträning med styrkeinslag där vi använder kroppen som belastning. Koordinationsförmågan lämnar vi hemma denna dag och njuter istället av blod, svett och kanske en och en annan tår. Din drillsergeant för dagen är Lennie H.

Faab Feet & Funky Females
I denna step-up träffar du Pernilla M i en intensiv och dansant koreografi. Friskt, fräscht, vågat och svettigt för dig som gillar det kluriga. För musiken idag står idel damer. Move your feet to funky females!

Jag tycker det ska bli super spännade att få ny inspiration och motivation till ens träning. Dessa pass som dem bjuder på är ju inget som finns på Friskis för tillfället utan de vill bara dela med sig av nya tränngsformer som de själva har fått uppleva på ledarutbildningar/knonvent mm. Så nu tyckte ledarna på FS i Gbg att det var vår tur (motionärerna) att få ta del av sånt som dem får ta del av:-) Tack för det säger jag!!!!
Ser fram emot detta som faaaan!!! Jag lovar, jag ska ta kort och lägga upp och berätta allt om den dagen:-D

Idag blir det en lugn dag med tanke på vad jag skrev förut, att jag är trött! Ska hem till pappsen en stund. Syster och hennes sambo kommer dit också. Pratade om en promenad så det blir det =) Alltid skönt att få frisk luft.
Annars bär det hem till gbg ikväll för skola imorgon....
Hur ser er dag ut??



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




24 september 2011

Datum: 2011-09-24 Klockslag: 09:16:11
God mörra!!
Nu ska jag och min syster strax iväg till friskis. Jag ska köra ett pass i gymmet och siss ska göra en annan spännande, rolig sak...=) Berättar mer när jag får och vet!
Tänkte jag skulle satsa på konditionen idag och köra på som fan. Tror även jag kör mage och rygg med =)
Hörs senare!!


Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




Lisch!

Datum: 2011-09-23 Klockslag: 15:37:33

Sjukt trött jag är idag. Kan det vara vädret kanske? Ska hem idag och träffa min familj och syskon! Mys!
Blir lugnt och skönt ikväll med mys framför teven mid sissen <3
Imorgon tänkte jag säga hej till gymmet på friskis i lidköping samtidigt som min syster gör en annan jävligt roligt grej där...hum..? =D
Jaja kanske inte hörs mer idag så ni får ha en trevlig fredags kväll allihopa!!



Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




23 september 2011

Datum: 2011-09-23 Klockslag: 08:31:55

God morgon!
Skola idag igen men det är ju fredag och helg snart. Gött som fan! Ska hem till nära å kära =) Fett smile på den!! Händer roliga saker i helgen =P

Ska ha anatomi idag förresten, gå igenom det sista innan provet som är den 3 okt. Behöver öva jävligt mycket på det känner jag för jag vill ha ett bra resultat!! Jag kan det här, jag vill det här, jag älskar detta!

Jaja sluta tjöta nöta nu då, gå och fräscha till dig så du kan visstas med andra än bara dig själv =P
(enbart riktat till mig=)

Ha en bra fredag mina...



Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




Hur äter jag under en dag?

Datum: 2011-09-22 Klockslag: 18:56:23

Läser en annan tjejs blogg jannicaaenneby.blogg.se som har tappat sig själv lite när det gäller mat och träning och idag hade hon önskan om att vi som läser hennes blogg skriva "hur en typisk matdag ser ut för oss läsare?"

För att själv få inspiration från någon annan, ocg få en inblick i hur någon annan äter för en dag, så självklart ställer jag upp på det och talar om vad/när/hur jag äter :-)

Frukost 9.00-10.00
Jag älskar frukost och är en riktig frukostmänniska. Till frukost brukar jag 6 dagar av 7 äta Turkisk yoghurt med skivad banan och kanel på.
Jag skivar 1 hel banan i skål och cirka 2 dl turkisk yoghurt och kanel på det. Om jag har tid och inte ska till skolan eller börjar senare kokas 2 ägg till detta med salt på.
Annars ibland äter jag havregrynsGröt med äpple och mjölk, även där 2 ägg till om tid finns.



Lunch 12.00-13.00
Lunch blir oftast det vi har lagat kvällen innan. Blir oftast något i GI-väg. Förslag kan vara:
* Kyckling med grönsaker
* Citronlax med sparris och guccaumole
* Lax med tomater i pesto
* Korvspett med ungsbakade grönsaker och fetaostcream
* Hemmagjord ceasarsallad med kyckling

Ibland om inte jag har någon lunch brukar jag äta en måltidsersättnings Bars och en kopp latte =)



Mellis 1 15.00-16.00
Oftast te med skorpor men kan oxå vara en hemmagjord smoothie på yoghurt och bär eller turkisk yoghurt med bär. Går utmärkt med frysta som värmer någon minut i mocron =)



Middag 19.00-20.00
Samma som lunch. Det vi har inhandlat för just det middagarna. Provar gärna nya saker och ur olika tidningar. Helst GI-mat.

Mellis 2
Brukar aldrig behöva mellis 2 för är mätt sen middagen men om suget kommer så ta en frukt, lite russin eller nötter. Bra kolhydrater och fetter!



Har du inte provat Turkisk yoghurt så GÖR det! Är ett jätte bra allternativ. Riktigt god och har lågt GI =)



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat