Blivit mindre...

Datum: 2011-04-30 Klockslag: 15:01:02
Häromdagen sa en person till mig:
- Men vad du har blivit mindre? Ja alltså smal.
- Tack och jag kände mig stolt och blev alldeles glad innuti.

Att få höra något sådant är för mig mer värt än de resultat jag själv ser och märkt. Det är ju detta man kämpar för att andra ska märka något. Jag blev väldigt glad och fick ännu mer motivation till att fortsätta med det jag gör!



Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




30 april 2011 Valborgsmässoafton

Datum: 2011-04-30 Klockslag: 14:51:40

Tjeeena!
Det var ett tag sen. Allt bra med er?? Med mig är det fint. Det går lite segt med bloggandet för tillfället men det är på grund av andra saker som sker i livet och då hamnar tyvärr bloggen i skymundan. Men jag ska försöka bättra mig!! Yes i will!!

Börjar få lite smått ångest för snart ska man i bikinin och visa sig för halva sverige och jag känner mig inte nöjd än och har inte nått mitt mål heller för den delen. Men jag ska det!! Jag både vill och måste för min egen del. Att jag äntligen klarar av något. Jag har 1,5 kilo kvar och jag har inte ställt mig på vågen på jätte länge så jag vet inte vad den kommer att visa. Den får inte visa att jag gått något...då blir jag jävligt deppig. Får ta och göra det snart, fast inte än för det har blivit FÖR mycket av det goda nu och allt pga påskhelgen. Den har förstört det lite för mig men jag hittar snart tillbaks. Motivationen är iaf på topp!!



Tränade Medel station i torsdag. Bra och tungt pass. Man kör jympa först i tjugo minuter och sen delas man i grupper och cirkulerar runt på stationer som är både styrka och kondition sen avslutas det med jympa och slutspurt. Mmm riktigt bra.

Imorgon blir det antingen en löprunda på minst 5 kilometer eller Skivstång med Intervall kondition i slutet. Jag har lite beslutsångest på vilket jag ska gör. Vilket Ilandsproblem jag har..haha=) Får bestämma mig över dagen. Ni lär märka vilket det blir eftersom jag brukar skriva vad jag tränar.




Ha en toppen mysig valborg!

 



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




27 april 2011

Datum: 2011-04-27 Klockslag: 14:28:16
Tjingeling på er!!
Hur e det med er? Humöret och motivationen är på topp hoppas jag=) Hos mig håller det faktiskt i sig fortfarande vilket förvånar mig för jag är en typisk person som tappar men i år kör jag som aldrig förr. Är så skönt!! Pepp, pepp å mera pepp!

Just nu håller jag med att stoppa i mig lite lunch, har precis kommit ifrån ett lunchpass Indoor Walking. Jävligt bra fettförbränning och konditionsträning för hela kroppen. Dessutom är det skonsamt för din kropps knän, leder och benhinnor! Super med andra ord. Har du inte provat än så gör det. Jag lovar du kommer älska det=)




Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




Zzz...

Datum: 2011-04-26 Klockslag: 22:30:47



God natt och dröm sött önskar jag er=)



Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




Tips på godis som är kalorisnålt!!

Datum: 2011-04-26 Klockslag: 21:30:41


Förutom att jag bara älskar Bridge har jag även en annan favorit, nämligen Krokfanter. Det är skumraketer med choklad överdraget med strössel. De är billiga 10 kronor per påse och det bästa av allt de är kalorisnåla=)
En bit krokofant innehåller endast 21 kalorier. Hela påsen cirka 231-251 kalorier och det beror på att jag har märkt att det innehåller olika många krokofanter i påsen.
Det är inte ofta man kan äta upp en hel påse utan att komma över 300 kalorier men med dessa kan du det
utan att få för dåligt samvete=)
Går du och kör ett step pass förbränner du cirka 425 kalorier beroende på intensiteten. Hela påsens
innehåll är förbrännt plus lite till. Kan ju inte bli bättre! Om man vill unna sig ibland
tycker jag dessa passar utmärkt om man som jag vill spara in på kalorierna
på helgernas alla mysstunder!!





Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




Dagens träning!

Datum: 2011-04-26 Klockslag: 18:12:34
Kör dubbelpass idag. Först ett skivstångspass följt av ett step2 pass. Gött som fan. Behöver maxa nu inför sommaren och det är dags för det nu!!!






Nu jävlar trimmar vi!!!!


Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




26 april 2011

Datum: 2011-04-26 Klockslag: 12:44:58
Tjoohoo!!
Ska strax bege mig ut i solen en stund. Tänkte försöka mig på en bränna iår med=) men med solskyddsfaktor givietvis. Man vill ju inte ha rynkor och cancer än iaf. Ska stoppa i mig lunch med. Gött gött!!

Hörs senare!



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




Sussa kudden...

Datum: 2011-04-25 Klockslag: 22:32:10
Nä nu ska jag ta och krama min kudde ett par timmar....



Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




25 april 2011 (annandag påsk)

Datum: 2011-04-25 Klockslag: 13:03:42
Heeeej!!
Sorry för dålig uppdatering, har haft massor att göra de senaste dagarna men nu är jag tillbaks=) Har ni haft en bra påsk?? De har jag och vädret då?? Man kan ju inte klaga iaf!!! Det har och är fortfarande underbart. Jag älskar sveriges försommar och sommar när det är bra väder.

Jag har träffat min familj och kompisar hela helgen och det har varit mysigt och skönt att bli lite ompysslad av andra ibland. Jag behöver det. Ätit god påskmat har jag också gjort och en å annan godis för mycket men det tar jag igen snart och eftersom jag har bra förbränning från både träning och mina BURNpiller så tror jag att det inte har hänt något särskillt på viktfronten utan ligger kvar på samma som tidigare. Men jag har fortfarande mitt mål kvar till sommaren som jag ska klara av!!! Tror det är cirka 1,5 kilo kvar till min målvikt och det fixar jag!!!

Just nu har jag precis faktiskt kommit tillbaks från en löprunda med syster. Kan ni tror det jag fixade två varv utan att stanna eller gå!!!! Så jävla stolt över mig själv!!!! Totalt blev det denna gången 5 kilometer. Jag kan knappt fatta det själv att jag som ABSOLUT inte är någon löperska fixade 5 kilometer utan att stanna eller gå det minsta! Helt otroligt och jag inser att jag faktist klarar av mer än vad jag tror om mig själv. Jag kan om jag vill!!! Jag är glad och super stolt över mig själv!!!
Vi drar också tillbaks hem i eftermiddag, känns tråkigt men skönt att komma hem till sina egna rutiner igen. Jag är en riktig rutinmänniska. Gillar att ha koll och ha mina dagsrutiner som jag kan falla tillbaka på. Hur e ni??? Har ni också rutiner eller tar ni dagen som den kommer?? Jag borde nog försöka vara sånn ibland kanske?!

När jag hade kommit i mål efter andra varvet kände jag mig som bilden! Jävligt glad och lycklig över min prestation! Glöm inte att berömma dig för det du faktiskt klarar av. Det ger dig motivation till att fortsätta och fixa mer!!



Nä nu måste jag göra lite nytta så vi hörs...


Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




Glad (långfredag) Påsk

Datum: 2011-04-22 Klockslag: 18:57:27
...på er!!



Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




Jag klarade det!!

Datum: 2011-04-22 Klockslag: 18:56:11
Jag är så JÄVLA stolt över mig själv! Har precis vart ute på min första löptur och det gick så bra! Jag klarade att springa allt utan att stanna och mina ben och min kondition är så bra. Jag sprang 3,5 km och det är riktigt bra för att vara jag och jag STANNADE inte en enda gång. Jag är stolt över mig själv!!

Känns så kul att alll den träning jag lagt ner sen förra sommaren har gett mig resultat i bättre kondition, styrka och återhämtning. Så det lönar sig att träna!! Fan vad jag är bra!!!!!!! Vill bara tillägga att jag inte kände mig som bilden utan tvärt om=)



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




22 april 2011

Datum: 2011-04-22 Klockslag: 18:52:26
Hej på er!
Idag har det varit en helt underbar solig vårdag. Har varit ute vid sambons sommarstuga och bara glassat hela dagen. Pluggat och suttit i solen. Blev även korvgrillning. Mycket mumma!


Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




Årets första grillning=)

Datum: 2011-04-21 Klockslag: 19:26:20
Japp äntligen är vi hemma hos nära och kära! Det ska strax bli mat och första grillningen för i år. Som jag har längtat. Dock efter tjockkorv men får bli en annan gång=) Hoppas det smakar lika gott som det luktar...mums.
Ha en fortsatt solig skärtorsdags kväll!



Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




GLAD SKÄRTORSDAG...

Datum: 2011-04-21 Klockslag: 08:22:37


...önskar jag er!



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




21 april 2011

Datum: 2011-04-21 Klockslag: 08:18:22

God morgon på er denna skärtorsdag!
Jag ska strax ta mig bort till slottsskogen och gå en powerwalk med en kompis, blir väl cirka en timmes promenad. Efter det ska vi picknicka i skogen, blir frukost för min del då. Jag har med mig massor med gottit=) Kan visa sen om det blir någon bra bild.





Efter detta åker jag direkt till Friskis och kör ett Indoorpass. Tar två flugor i en smäll när jag ändå är nere i stan! Vi drar hem sen i eftermiddag och ville hinna med ett pass innan vi åker hem. Super detta!



Nä måste jag springa....=)



Tyck och tänk!
Hittills har 0 personer kommenterat




@ the gym...=)

Datum: 2011-04-20 Klockslag: 17:51:02

Ska strax bege mig iväg till gymmet för ett pass med min sambo. Jag tar nog en promenad dit. Blir bra som extra uppvärmning. Tar ca tjugo minuter dit och nu äntligen tittar solen fram igen så det blir nice i vädret. Rensa lite tankar samtidigt...sköönt!

Undra vad vi ska köra för övningar idag? jag gillar att köra hela kroppen så hoppas på det=) plus kondition då såklart. Vi får se om vi hörs något efter...jag kanske är helt död efter gympasset.

I sånna fall hörs vi imorgon bitti. Ska upp tidigt och powerwalka med en kompis i slottskogen, äta frukost ihop och sen tar jag ett träningspass direkt efter eftersom jag redan är i stan och påklädd! Super två flugor i en smäll=)
Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll! (nu ska jag iväg för att svettas lite=)



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




Twisted...=/

Datum: 2011-04-20 Klockslag: 16:48:18

Den här bilden är ju helt sjuk! Tror att många tjejer/kvinnor ser sig så när de tittar på sig själva i spegeln, till å med jag kan jag erkänna. Man borde förbjuda speglar. De riktigt farliga speglarna är de som sitter i provrummen tycker jag. Man ser alltid större ut i dem. Tänk vad de kan påverka dig/jag, att så vill jag verkligen inte se ut och så kämpar man lite till med sin viktnedgång. Både dåligt och bra.

För de som verkligen behöver gå ner är det ju bra att man får en bild på hur jag verkligen ser ut, många av dem undviker speglar och fortsätter i samma spår som förut, de behöver vakna upp och ta en titt! men sen finns det de tjejer som borde undvika speglar, jag tänker på de som redan kommit så långt som bilden visar, de som i sin hjärna är TWISTED. Ursch där vill jag inte hamna!!!! Nä jag vill ha en snygg vältränad kropp, där det finns muskler som är finslipade. Man kan faktiskt vara normal men ändå smal. Det går faktiskt!! Men det kräver mycket träning och rätt mat.

Jag provar oftast inte kläder i affärerna pga speglarna i provrummen. Nä jag provar hemma istället i min spegel som inte förvränger min syn på mig själv. Passar inte kläderna går jag bara å lämnar tillbaks. No big deal liksom. Men man ser hur ens självbild kan förvrängas av alla ideal som vi känner en press att följa för att passa in. Jag gör det också men inte så extremt som tjejen på bilden antagligen känner. Jag hoppas att man är såpass stark i sig själv så att man vet när man ska sluta!!! Lättare sagt, än gjort...


(bild lånad från google)



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat




Gröna naglar=)

Datum: 2011-04-20 Klockslag: 16:42:50

Tänkte så här inför påsktider att grönt nagellack passar fint så det blev det. Det är en ganska stark metalicgrön färg men riktigt fräsch tycker jag. Pimpa på med lite blommor också. Tänk på att om du vill att stickersen ska sitta på ett tag pensla med genomskinligt lack över. Brukar sitta längre då.

en metallik nyans i solen...



...och nästintill neongrön nyans i vanligt ljus...



...pimpat tummarna och ringfingrarna med små söta blommor=)



Tyck och tänk!
Hittills har 1 personer kommenterat