En ny trend...



Hört talas om den nya hälsodrycken Kokosnötsvatten? Det är den senaste trenden i Hollywood. Stora take away-kaffemuggar har länge varit standard-accesoaren i Hollywood men nu är den utbytt mot en annan dryck, nämligen koksnötsvatten på flaska.
Drycken beskrivs som en ny hälsofluga ocj kändisar som Madonna, Demi Moore, Jessica Simpson, Kim Kardashian Och Matthew McConaughey är bara några som älskar denna drycks hälsobringande egenskaper.

Vad är det som är så speciellt med denna kokosdryck?
För det första handlar det inte om att dricka den vita mjölken från den mogna bruna kokosnöten utan den klara, vattenliknanden vätskan som finns i den unga gröna kokosnöten. Den är helt fri från konstgjorda ämnen till skillnad från andra drycker och 99 procent fri från fett. Den innehåller också få kolhydrater och är naturligt rik på kalcium, fosfor, natrium och kalium. Innehåller mineralerna, zink, selen, jod, svavel, magnesium, brom och samt B-vitaminer. En riktig HÄLSOBOMB!!!
Kokosvattnet sägs bota baksmällan och bekämpa celluliter. Den ska ha en återfuktanden effekt för kroppen och laurinsyran i vattnet har en antibakteriell egenskap som stärker immunförsvaret och skyddar din kropp mot infektioner.

Men detta är inget nytt. I Brasilien har det länge funnits och är vanligare än apelsinjuice. I sverige finns drycken på några välsorterade hälsokostaffärer men det dröjer nog inte länge förän du kan finna det i alla ICA-affärer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0